Zomer in Gelderland komt 23 augustus naar Joppe 

0
Lisanne Halleriet en Frank Oosterwegel presenteren 'Zomer in Gelderland' (foto: Omroep Gelderland)

ARNHEM – Zomer in Gelderland, een programma van TV Gelderland, doet op dinsdag 23 augustus Joppe aan. De presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet zijn op zoek naar het antwoord op de vraag: Wat is de ‘Mooiste plaats van Gelderland’? Die titel is nu nog in handen van Kerkwijk.

Het programma is op 8 augustus begonnen in Gelselaar en eindigt op 26 augustus in Groenlo. In totaal worden 15 plaatsen bezocht. In elk dorp, stadje of buurtschap strijdt een team van tien mensen, met als doel om geld te verdienen voor een goed doel naar eigen keuze.

Publiek Welkom

Uiteraard is publiek welkom om het team van Joppe aan te moedigen en wellicht een handje te helpen. Wie erbij wil zijn kan dinsdag vanaf 17.30 uur terecht op het plein bij de Joppeschool.

Joppe staat gedurende de hele dag in de schijnwerpers. Een radioverslaggever doet verslag voor Radio Gelderland en op de Facebookpagina van Zomer in Gelderland worden de hele dag updates geplaatst. Om 18.15 uur is op TV Gelderland de live-uitzending te zien. Hierin wordt onder meer het opgehaalde geldbedrag en de tussenstand in de strijd om de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’ onthuld.

Meer op: zomer.gld.nl

Zomer in Gelderland is nog tot en met 26 augustus iedere werkdag om 18.15 uur te zien op TV Gelderland (daarna elk uur herhaald). Uitzending gemist? Alle afleveringen zijn terug te bekijken via Uitzending Gemist.