Deel jouw nieuws…

LochemsNieuws plaats nieuws van verenigingen, ondernemers en organisaties graag. Op deze pagina kun je jouw nieuws of evenement aan ons doorgeven. Dat kan zelfs anoniem, al weten we natuurlijk liever wie je bent.

Mailen je nieuws naar info@lochemsnieuws.nl.transurl.nl

LET OP: We krijgen regelmatig dingen binnen via Facebook. We gebruiken Facebook echter vooral als ‘uithangbord’ en we kijken niet zo vaak in de berichten die we daar ontvangen. Mailen is altijd beter.

De vijf W’s
We zijn gek op afgeronde stukken waar we niet veel meer aan hoeven doen. Maar niet iedereen schrijft even gemakkelijk en dat hoeft ook niet. Je mag ons ook voorzien van een aantal trefwoorden waarmee we aan de slag kunnen. In alle gevallen is het prettig (en eigenlijk een voorwaarde) dat minimaal de 5 ‘W-vragen‘ worden beantwoord. Dat zijn: Wie, Wat, Waar, Wanneer en Waarom?

Voor alle tekst geldt dat we ons het recht voorbehouden om dingen in te korten of te herschrijven zodat het bij de algemene schrijfstijl op onze site past.

Pas op auteursrecht
Als je een of meerdere foto’s meestuurt let dan goed op of daar geen auteursrechten op rusten. Soms mag een foto alleen worden gebruikt met vermelding van de naam van de fotograaf. Geef die naam in dat geval ook aan ons door.