Deel jouw nieuws…

LochemsNieuws plaats nieuws van verenigingen, ondernemers en organisaties graag. Op deze pagina kun je jouw nieuws of evenement aan ons doorgeven. Dat kan zelfs anoniem, al weten we natuurlijk liever wie je bent.

Deel je nieuws via het formulier onderaan deze pagina…
(Dit formulier werkt momenteel niet. We weken aan een oplossing)

Liever gewoon mailen? info@lochemsnieuws.nl

Tekst of bestanden sturen
Je kunt in het formulier hieronder vrije tekst tikken. Je kunt ook tekst plakken uit een andere bron. Of een bestand (mee)sturen, zoals een foto of een persbericht. Foto’s en andere grafische bestanden accepteren we met de extensie png, jpg en gif. Een tekstbestand moet de extensie doc, docx of txt hebben. Ook een pdf wordt geaccepteerd.

De vijf W’s
We zijn gek op afgeronde stukken waar we niet veel meer aan hoeven doen. Maar niet iedereen schrijft even gemakkelijk en dat hoeft ook niet. Je mag ons ook voorzien van een aantal trefwoorden waarmee we aan de slag kunnen. In alle gevallen is het prettig (en eigenlijk een voorwaarde) dat minimaal de 5 ‘W-vragen‘ worden beantwoord. Dat zijn: Wie, Wat, Waar, Wanneer en Waarom?

Voor alle tekst geldt dat we ons het recht voorbehouden om dingen in te korten of te herschrijven zodat het bij de algemene schrijfstijl op onze site past.

Pas op auteursrecht
Als je een of meerdere foto’s meestuurt let dan goed op of daar geen auteursrechten op rusten. Soms mag een foto alleen worden gebruikt met vermelding van de naam van de fotograaf. Geef die naam in dat geval ook aan ons door.

Liever gewoon mailen? info@lochemsnieuws.nl

(Het formulier dat hieronder stond werkt momenteel niet. We weken aan een oplossing)

[vfb id=’1′]