‘Witte Wievenkrant’ in Zwiep gepresenteerd

0
De Witte Wievenkrant (midden op tafel) bood genoeg inspiratie voor gesprekken (foto: LochemsNIeuws)

LOCHEM/ZWIEP – Restaurant en Spelerij De Witte Wieven heeft een eigen krant. Maandagavond werd deze gepresenteerd in Zwiep. De krant wordt deze week bezorgd in de gemeenten Lochem en Berkelland en in de kern Vorden. Het is een uitgave van Plan Your Event (PYE) uit Lochem, dat onder meer bekend is van de websites Plan Your Wedding en Vind Je Bouwpartner.

Veel mensen waren afgekomen op de presentatie van de krant. (fot:o: LochemsNieuws)

Alle adverteerders die de krant mogelijk maakten waren maandagavond uitgenodigd om naar Zwiep te komen om het glas te heffen op de uitgave. Wie wilde kon bovendien een echte Witte-Wieventocht meemaken.

Puur Lochems
Dennis Driessen van PYE zei blij te zijn dat de krant een puur Lochems product is geworden. Naast zijn eigen bedrijf was de redactie in handen van LochemsNieuws, de fotografie is van Jorrit van de Kolk en de opmaak werd gedaan door Jeroen Vermeer van VMMP. De druk werd verzorgd door Multicopy (Drukkerij Lammerdink).

Interviews
In de krant worden alle facetten van De Witte Wieven belicht. Er zijn interviews te lezen met Gé Postel, die de uitspanning 40 jaar runde, en met Eef Smies die in de rol van verteller de legende van Witte Wieven én de door bakker Gait Postel  begonnen traditie levend houdt. Ook is een pagina gewijd aan herinneringen van mensen aan voorbije jaren.

De cover van de krant van De Witte Wieven