Vrijheidsmuseum Lochem zoekt dringend vrijwilligers

0
(bron: Liberation Museum Lochem)

LOCHEM – Het Vrijheidsmuseum of Liberation Museum Lochem, aan de Walderstraat, zoekt dringend vrijwilligers. Alleen met hulp van vrijwillige medewerkers kan het museum regelmatig geopend zijn. Gevraagd worden mensen die regelmatig of slechts af en toe tijd hebben. Dit kan variëren van een of meerdere keren per week tot één keer per maand.

Reageren kan via een mail naar info@lochemsoorlogsmuseum.nl. Kijk voor meer informatie ook op de Facebookpagina of de website van het museum.

Donaties

Het museum heeft veel hinder ondervonden van de pandemie. Minder uren geopend, minder bezoekers en minder inkomsten. De vaste lasten liepen ondertussen wel door. Er zijn bovendien nog een aantal wensen ter verbetering van het museum en ideeën voor speciale activiteiten.

Hiervoor is geld nodig. Donaties zijn daarom meer dan welkom. Onder het motto ‘Wordt vriendje vanaf een tientje’, of nog liever ‘Wordt grote vriendjes voor minimaal vijf tientjes’. De (bedrijfs)naam van de donateurs wordt vermeld op de website van het museum, maar ook anonieme giften zijn meer dan welkom.

Maak een bedrag over naar bankrekening NL39 RBRB 0778 2122 89 t