Van der Most: ‘Bezoek alle ondernemers’

0
Foto van een eerdere uitzending van het Politiek Café van Radio573 met Hennie van der Most (rechts, met wit overhemd) Links zit Willem Beekman (Foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Ondernemer en raadslid voor de VVD in Lochem Hennie van der Most vindt dat de gemeente alle ondernemers  moet bezoeken. Dan wordt duidelijk wie door wil en wat hij/zij nodig heeft.

Van der Most zei dit tijdens de eerste uitzending van het politiek café van Radio573, zaterdag in het Stadshuus. ,,Ik heb de economische agenda van de gemeente gelezen en ik werd er gek van. Veertig pagina’s! Veel te lang en er komt niks van terecht.”

Van der Most vindt dat de gemeente na gesprekken met alle ondernemers, waaronder zeker ook agrariërs, alle energie moet steken in ondernemers die door willen. Daarbij gaat het wat hem betreft niet alleen om geld. ,,Bij echte ondernemers en vooral familiebedrijven gaat het niet op de eerste plaats om geld. Dat is slechts een middel. Je moet zorgen dat ze met plezier kunnen ondernemen. Dan komen innovatie en duurzaamheid vanzelf.”