Fotogalerij: Racoon in openluchttheater Lochem

0
Racoon in het openluchttheater. (Foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Racoon was zaterdag (3/9) de eerste band sinds Normaal die het openluchttheater weer eens bomvol wist te krijgen. De voor de gelegenheid 9-koppige band leverde vakwerk af. Veel ingetogen nummers maar met genoeg uptempo songs om het publiek niet te laten indutten. (Fotogalerij onder deze tekst)

Verademing
Het was een verademing weer eens een band te horen die qua geluid niet voor ‘alles-op-tien’ ging maar voor een transparante sound waardoor je de teksten meestal goed kon volgen. Zanger Bart van der Weide communiceerde veelvuldig met het publiek waardoor er ondanks dik 2000 mensen voor het podium en op de tribune toch een intiem sfeertje ontstond.

Kluif
Een optreden van Racoon is voor een vrijwilligersorganisatie als de Stichting Openluchttheater Lochem (STOL) een behoorlijke kluif. Ze slaagden zaterdagavond glansrijk in hun missie. Soepele doorstroming bij de ingang en bars die ondanks de drukte meestal vlot bereikbaar waren. Hooguit bij de muntenverkoop ontstond aan het begin van de avond een kleine file.

Avondconcert
Het was lang geleden dat er een avondconcert werd gehouden in het theater. Dat smaakt naar meer. In donker ziet het er allemaal net iets sfeervoller uit.

Wie van duisternis houdt kan aanstaande zaterdag nog naar de filmvoorstelling in het theater. Dan draait Intouchables.

De foto in onze fotogalerij zijn gemaakt en beschikbaar gesteld door Niek Hidding van NHPhotosholland.nl