Tweede Graaf Obstacle Run op zondag 16 september

0
(bron: graafobstaclerun.nl)

LOCHEM – De Graaf Obstacle Run wordt aanstaande zondag voor de tweede keer gehouden in Lochem. Tijdens de run krijgen de deelnemers te maken met hindernissen waarbij in touwen moet worden geklommen, door modder en water gewaad en met banden gesleept. Er zijn verschillende afstanden, inclusief een Family Run van 3 kilometer.

De Stichting Graaf Obstacle Run werkt met veel vrijwilligers aan het sportieve evenement. Samenwerking is er met onder meer de Graaf Otto Groep (scouting) en Flofit. Op de dag van run zijn zo’n 100 vrijwilligers actief. Zij zorgen voor de op- en afbouw van de obstacles en voor verzorging en welzijn van de deelnemers.

De Graaf Obstacle Run is dit jaar gekoppeld aan een goed doel. Deelnemers worden opgeroepen om een bedrag te doneren aan de Stichting Special Heroes Nederland. Doel van deze stichting is om kinderen en jongeren met een beperking te laten ervaren hoe leuk sport kan zijn. Zie ook: www.specialheroes.nl

De uitgezette routes bevinden zich ten zuiden van de bebouwde kom van Lochem. Start en finish liggen bij het onderkomen van de Graaf Otto Groep aan de Gageldijk.

Jeugdteam Sportclub Lochem doet mee
De voetballers van het jeugdteam jo13-1 van Sportclub Lochem doet mee aan de Obstacle Run. Hoofdsponsor De Uitlener van de run is ook sponsor van de Lochemse voetbalclub.

lees verder onder de foto…

Het team JO13-1 van Sportclub Lochem (eigen foto)

Informatie

De online-inschrijving is op 10 september gesloten, maar op de dag zelf is er ook nog een inschijfbalie waar men zich kan aanmelden als deelnemer. De kosten bedragen dan 15 euro voor de Family Run en 25 euro voor de Obstacle Run. Betalen kan alleen met contant geld. Informatie, zoals de algemene voorwaarden, zijn de vinden op de website van de Graaf Obstacle Run

Tijdens de run zijn toeschouwers uiteraard welkom.

Starttijden:

Family Run 3 km start om 10.00u
Obstacle Run 8 km start om 11.00u
Team Run 8 km start om 12.00u

Bekijk hier de routekaarten