Stichting Janssmaatje gaat Jansstheater Lochem steunen

0
De stichting Janssmaatjes is afgelopen week opgericht. Links notaris Daan Siebelink. Daarnaast Elly Janssen van Jansstheater en de bestuursleden van de stichting. (videostill)

LOCHEM – Afgelopen dinsdag (28/6) is de Stichting Janssmaatje officieel opgericht. Doel van de stichting is om fondsen te werven voor de instandhouding van het kleinste theater van Nederland: Jansstheater aan de Emmastraat in Lochem.

Mr. Daan Siebelink van Tap en van Hoff Notarissen zette dinsdag zijn handtekening onder stichtingsakte. Er zijn vijf bestuurders die de kar trekken.

De stichting gaat ‘maatjes’ werven. Voor 25 euro per jaar mag men zich Janssmaatje noemen. Wie dit snel doet kan nog naar de speciale ‘matenavond’ op donderdag 7 juli.

Het maatjesschap levert een aantal voordelen op, zoals voorrang bij het bestellen van kaaren, twee gratis voorstellingen en een uitnodiging voor een matenavond waar het seizoensprogramma wordt gepresenteerd. Verder valt een maat ‘eeuwige roem’ ten deel door een naamsvermelding op de website van het Jansstheater.

Aanmelden als maatje kan via info@jansstheater.nl

Op Facebook staat een video die is opgenomen bij de oprichting van de stichting bij Tap & Van Hoff Notarissen. De Facebookpagina van het Jansstheater vind je HIER