Spc Lochem: remise tegen koploper Helios; Witkampers afgelast

0
De opkomst der gladiatoren voorafgaande aan de wedstrijd Spc Lochem - Helios (foto: Nelly Harkink)

LOCHEM/LAREN – Sportclub Lochem kwam zondag (17/12) in actie tegen de koploper van de klasse 3B, SV Helios uit Deventer. Na 90 minuten stond nog altijd 0-0 op het scorebord. Dat is acceptabel maar op eigen veld was er bij velen hoop op meer. De wedstrijd van Witkampers tegen KCVO uit Vaassen werd afgelast.

Derde plaats
Sportclub Lochem staat na het gelijkspel met 17 punten op de derde plaats. Helios houdt de koppositie in 3B met 21 punten. SV Zwolle staat tweede met 18 punten. Lochem heeft echter een wedsttijd minder gespeeld dus er is kans op meer. Overigens ligt Warnsveldse Boys, dat ook nog een wedstrijd moet inhalen, op de loer met slechts 1 puntje minder.

De winterstop is begonnen en pas op 28 januari wordt de competitie hervat.

Witkampers
Witkampers zag zich zondag geconfronteerd met de derde afgelaste match van de eerste seizoenshelft. De Larenaar staan nu 9de maar mogen hopen op een hogere positie. Sterker, bij het gedroomde scenario dat 3 inhaalwedstrijden 9 punten opleveren, staat Witkampers qua punten op gelijke hoogte met de koploper.

Wanneer de inhaalwedstrijden worden gespeeld is nog niet exact bekend. In een voorlopig competitieschema is sprake van beker- en inhaalwedstrijden op in februari, april en mei.