Home Sport Voetbal Witkampers in top-3 en zeperd van Sportclub Lochem

Witkampers in top-3 en zeperd van Sportclub Lochem

0
Foto ter illustratie (bron: pixabay.com)

LAREN/LOCHEM – VV Witkampers komt steeds meer op stoom. De Larenaren wonnen zondag een uitwedstrijd tegen FC Trias met 0-2. Dat brengt de club voorlopig op een prachtige derde plek in de 3e klasse C. Sportclub Lochem ging in Hengelo (G.) met 5-1 ten onder tegen het plaatselijke PAX.

Op het sportcomplex aan de Bataafseweg in Winterswijk scoorde Witkampers in beide speelhelften een doelpunt. De Larenaren hebben daarmee de top-3 getoucheerd en dat is knap. De eerlijkheid gebied te zeggen dat de kans groot is dat die positie vermoedelijk van zeer korte duur is. Witkampers komt volgende week zelf niet in actie. Bovendien hebben de naaste belagers nog inhaalduels tegoed.

Bietenbrug

Sportclub Lochem ging zondagmiddag in Hengelo de beroemde bietenbrug op. De Lochemers kregen vijf doelpunten om de oren. Rico Lammerdink liet nog wel de eretreffer aantekening, maar dat was volstrekt onvoldoende.

De Lochemers zakken naar de 7e plek op de ranglijst. PAX passeerde Lochem. En het doelsaldo van de blauw-gele brigade verschoot van groen naar rood en staat nu op -1. De het in de winterstop geformuleerde doel – via een periodetitel meedingen naar promotie – is ver weg.

Volgende week komt Lochem uit tegen het laaggeplaatste VV Montferland. Witkampers is, zoals al gemeld, vrij.