‘Sneeuwfit’ weer van start in Gorssel, Joppe en Zutphen

0
Hardlooptraining van Sneeuwfit (eigen foto)

GORSSEL/JOPPE – Voor wie dacht dat deze zomer eeuwig zou duren: volgend weekend begint ‘Sneeuwfit’ weer. De trainers uit Zutphen beginnen het seizoen op zaterdag 22 september met een bostraining vanaf bij restaurant De Zevensprong in Joppe. Kort daarna beginnen de zaaltrainingen die gericht zijn op een fitte start op de witte pistes.

Na afloop van de eerste training in Joppe doet de fysiotherapeut van bekende topsporters Rik Geus een paar extra oefeningen met de deelnemers.

Je zou hardlooptrainingen misschien niet verwachten bij de naam Sneeuwfit, maar naast de zaaltrainingen van half september tot half maart zijn er gedurende het jaar een aantal bostrainingen onder het motto ‘rennen is leuk’. Er zijn trainingen op verschillende hardloopniveaus. Dit kan op woensdagmorgen en zaterdagmorgen vanaf 9.00 uur. Er zijn ook looptrainingen vanuit Barchem.

Voor wie niet wil hardlopen zijn er mogelijkheden voor Nordic Walking en sportief wandelen.  Daarbij gaat het om conditie- en krachtoefeningen onder leiding van ervaren docenten. De trainingen vinden plaats in Gorssel, Joppe en Zutphen.

Gratis kennismaken

Wie wil kennismaken met Sneeuwfit kan meedoen aan gratis trainingen in september. De Sneeuwfit bostraining begint zoals gemeld op zaterdag 22 september om 9.00 uur bij Restaurant De Zevensprong, Dortherdijk 6 in Joppe. De zaaltraining start op 24 september in Gorssel en op 25 en 27 september in Zutphen.

Kijk voor meer informatie op www.sneeuwfitzutphen.nl.