Sc Lochem en Witkampers krijgen klop

0
(bron: www.sportclublochem.nl)

goalLOCHEM/LAREN – Ontnuchterende cijfers in de klasse 3B: Sc Lochem – VV Heeten 0-3 en Overwetering – Witkampers 7-1. Het was zondag (2/10) bepaald geen feest in Lochem en Laren. Sportclub Lochem gleed door de nieuwe nederlaag af naar de laatste plek.

VV Heeten
De Lochemers speelden tegen VV Heeten dat voor aanvang nóg lager op de ranglijst stond. Binnen 20 minuten stond er al een 2-0 achterstand op de borden. Later wisten de Heetenaren er nog eentje maken, waarmee de eindstand was bepaald. Voetballend gezien was het verschil tussen beide teams niet eens zo groot maar Lochem weet dit seizoen niet raak te schieten, ondanks vele kansen. Van de 5 wedstrijden werd er pas één gewonnen.

Witkampers
Wat Witkampers betreft kan het verkeren… Vorige week scoorden ze 8 keer, nu kregen ze er 7 om de oren. Verzachtende omstandigheid: de tegenstander heette Overwetering uit Olst en die staat ongeslagen bovenaan. De Larenaren behouden ondanks deze pijnlijke nederlaag wel de derde plaats. Ze hebben 10 punten. Bij een nieuwe nederlaag dreigt een duikeling op de ranglijst.

Volgende week
Witkampers wacht volgende week een thuiswedstrijd tegen Twenthe VV uit Goor, dat op de elfde plaats staat met slechts 4 punten.

Sc Lochem mag op 9 oktober uit naar Turkse Kracht Apeldoorn (TKA). Dat staat negende met 8 punten maar de Lochemers mogen hoop putten uit het feit dat Witkampers er vorige week 8 keer wisten te scoren. Omdat het nog redelijk dicht bij elkaar staat kan Lochem met een overwinning niet alleen die nare laatste plaats verlaten maar zich meteen weer (lage) middenmoter noemen.

</iframe>