Driebanders Bousema krijgen te weinig in Vlaardingen

0

LOCHEM – De driebandenspelers van Bousema hebben sneu met 6-2 verloren van TOVV/Royal Pro in Vlaardingen. ,,Wij speelden echt niet slecht deze middag, maar op de juiste momenten liep het niet zo zoals we graag hadden gezien en had de tegenstander meer geluk dan wij”, aldus captain Ronny Hazewinkel na afloop.

De Jaeger
De enige winstpartij van deze middag kwam op naam van Wesley de Jaeger die de Nederlandse/Italiaan Emilio Sciacca met 33-40 in 31 beurten de baas was. Verliespartijen waren er voor de captain zelf, Stefan Spilleman en Gokhan Salman.

Mogelijkheden
,,Vooral Spilleman en Salman hadden mogelijkheden om hun partij een goede wending te geven, maar steeds was het net even niet en bij hun gelukte alles”, zo luidde de analyse van Hazewinkel. Salman verloor uiteindelijk met 30-40 na 31 beurten van Martin Spoormans en Spilleman moest zijn meerdere erkennen in Frans van Schaik. Na 45 beurten trok de Amsterdammer met 40-36 aan het langste eind. Hazewinkel verloor, ondanks een serie van zeven caramboles, met 40-19 in 26 beurten van de Fransman Richard Bitalis.