Reserveren pinkstereditie van Preuve Ri’jen is nog mogelijk

0
(bron: Hotel Hof van Gelre)

LOCHEM/EEFDE – Het is nog mogelijk om te reserveren voor de pinkstereditie van Preuve Ri’jen in de Achterhoek. De aanmeldgegevens staan onderaan dit bericht. Eerdere edities van deze culinaire (puzzel)tocht trokken een toenemend aantal liefhebbers. 

Arne Heitmeijer, eigenaar van Hotel Hof van Gelre Lochem vertelt opgetogen: “Na de
uitverkochte edities op beide Paasdagen, Koningsdag en Hemelvaart kun je toch wel spreken van een succesformule. Maar we willen zoveel mogelijk mensen deelgenoot maken van deze fantastische activiteit, daarom nog één laatste keer Preuve Ri’jen door de Achterhoek tijdens beide Pinksterdagen.”

Andere route

De route op 1e en 2e pinksterdag is een andere dan tijdens eerdere edities en ook is er een nieuwe horecagelegenheid toegevoegd. Naast de bekende locaties zoals Hotel Bon ‘Aparte Barchem, De Heeren van Wolfersveen Zelhem en uiteraard Hotel Hof van Gelre Lochem doet deze tour ook restaurant De Sluis in Eefde aan.

Mooie gerechten

Wie belangstelling heeft voor deze culinaire tour met onderweg mooie gerechten kan zich nog opgeven voor de beide pinsterdagen. Tijdens deze afsluitende Preuve Ri’jen verzorgen de keukenbrigades van de horecabedrijven gerechten van hoog culinair niveau.

Reserveren voor Pinksteren kan bij Hotel Hof van Gelre via 0573-253351 of
info@hofvangelre.nl.

Kijk voor alle informatie op www.preuverijen.nl