PvdA stelt vragen over filevorming Epse en Gorssel richting A1

1
file
Foto ter illustratie (bron: pixabay.com)

EPSE/GORSSEL – De PvdA heeft vragen gesteld over de filevorming op de N339 vanuit Epse en de N348 vanuit Gorssel richting A1 bij Deventer. In de ochtendspits is het daar elke werkdag raak. Volgens de PvdA is de afstelling van de verkeersplichten bij de op- en afritten van A1 mogelijk de wortel van het kwaad.

Navigatie al vanaf 89 euro

Met de werkzaamheden aan de verbreding van de snelweg in het verschiet wil de partij van het Lochemse college van B&W weten of er acties zijn ondernomen om het fileprobleem op te lossen.

De vragen luiden:

1.    Bent u bekend met het probleem?

2.    Zo ja, wat is de oorzaak van de filevorming en welke acties heeft u tot op heden ondernomen om filedruk te verminderen?

3.    Binnenkort gaat gestart worden met de verbreding van de A1. Welke invloed zal dat hebben op filevorming Gorssel/Epse richting A1?

4.    Welke acties/maatregelen kunnen aanwonenden en automobilisten van u of derden de komende periode verwachten om file druk Epse/Gorssel richting A1 te v voorkomen/verminderen.

Even geen idee? Geef een bon!

1 REACTIE

 1. Goedenavond,
  op 13-11-2018 heb ik onderstaande vraag aan de Gemeente Deventer gesteld:
  Vraag Naam: Edwin Vos Is het mogelijk dat de verkeerslichten onderaan de afrit
  Deventer (traject A’doorn-Hengelo) richting Zutphen nog afgesteld staan op de
  zomertijd? Sinds een aantal weken staat er ‘s middags regelmatig file op de
  strook van de A1 voor afslaand verkeer richting Zutphen/Deventer Graag uw
  reactie. Edwin Vos. Reactie was dat de verkeerslichten op een provinciale weg staan en derhalve de provincie verantwoordelijk is. Mij vraag zou doorgestuurd worden naar de provincie.

Comments are closed.