Preuve Ri’jen in de Achterhoek met Hemelvaart en Pinksteren

0
(bron: Hotel Hof van Gelre)

LOCHEM/BARCHEM – ‘Preuve Ri’jen’ in de Achterhoek is een autorit van 60 kilometer over mooie wegen, met tussenstops bij restaurants waar smaakvolle gerechten worden geserveerd. Start en finish is telkens bij Hotel Hof van Gelre in Lochem. Voor Hemelvaartsdag (13 mei) zijn nog plaatsen vrij. Op 1e en 2e pinksterdag is er een nieuwe route beschikbaar.

Aanmelden kan via: preuverijen.nl. Deelnemen kan ook op de fiets.

Op Hemelvaartsdag zijn de deelnemers: Hotel Hof van Gelre in Lochem, Bon Aparte in Barchem, Hotel Bakker Vorden, De Heeren van Wolfversveen tussen Ruurlo en Zelhem en De Olliemölle in Borculo. De nieuwe route voor de beide Pinksterdagen doet De Sluis in Eefde aan in plaats van Hotel Bakker en De Olliemölle. Deze route is met 79 kilometer wat langer.

Bij Hotel Hof van Gelre aan de Nieuweweg in Lochem ontvangen de deelnemers een routestempelkaart en een voorgerecht. Deze locatie is ook het eindpunt van de rit en tegen inlevering van een volle stempelkaart kan hier van een kop koffie of thee worden genoten.

Gerechten

De gerechten die onderweg worden aangereikt zijn te vinden op de websites van de deelnemende restaurants. De links zijn te vinden op preuverijen.nl. Deelnemers wordt gevraagd hun eigen bestek mee te nemen. Per gerecht is het mogelijk een drankje te bestellen. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Aanmelden

Starten kan in blokken tussen 12.00 en 15.00 uur. Opgeven kan bij het Hof van Gelre via telefoonnummer 0573 253 351 of via een e-mail naar info@hofvangelre.nl. Deelname kost 55 euro per persoon en dit dient vooraf te worden voldaan. Dieetwensen kunnen worden doorgegeven bij opgave.

Alle informatie is te vinden op: www.preuverijen.nl en op onderstaande flyer.

(bron: Hof van Gelre)