Pakt BC Bousema maandag de landstitel?

0
Johan Loncelle van BC Bousema (foto: Jaap Gönning)

(Tekst Jaap Gönning/Eindredactie: LochemsNieuws)
LOCHEM/UDEN – Maandag slaat het uur van de waarheid voor de driebandenspelers van BC Bousema. In een rechtstreeks duel tegen SIS Schoonmaak in Uden gaat het om niets minder dan de landstitel. 

De eerste wedstrijd werd twee weken geleden gespeeld in Lochem. Dat leverde geen winnaar op. Wel heeft SIS een minimale carambole voordeel voor het
geval er opnieuw een remise uit de bus komt. “We zullen er alles aan gaan doen om dit te vermijden. Mijn spelers hebben in twee thuisconfrontaties bewezen gelijkwaardig aan SIS te zijn. Natuurlijk is SIS de favoriet en wil het team tegen ons graag de dubbel pakken, maar wij geloven in onze eigen kracht”, aldus captain Ronny Hazewinkel van het Lochemse team.

Wijziging

Ten opzichte van de eerste wedstrijd heeft hij noodgedwongen een kleine wijziging moeten aanbrengen in zijn team. “Door de verplaatsing van 12 naar 20 juni kan ik niet beschikken over Anno de Kleine. Anno had al een vakantie gepland en zijn plaats wordt ingenomen door Stefan Galla die dit weekend juist terugkeert van vakantie. De overige spelers zijn Martin Horn, Johan Loncelle en Frans van Schaik”, zo meldt Hazewinkel.

Supporters

Ook de tegenstander heeft een wijziging aangebracht. Dit keer speelt
Raymund Swertz op vier. De eerste twee partijen in Uden beginnen maandagavond rond 19:00 uur. In het kielzog van de spelers van BC Bousema reizen de nodige supporters mee naar Uden.