Opnieuw ‘Preuve Ri’jen’ in de Achterhoek

0
(bron: Hotel Hof van Gelre)

LOCHEM/BARCHEM – Op Koningsdag (27 spril) en Hemelvaartsdag (13 mei) wordt het met Pasen al met succes gehouden ‘Preuve Ri’jen’ in de Achterhoek herhaald. Dit is een ontspannen autorit van 60 kilometer met vijf tussenstops bij restaurants waar smaakvolle gerechten worden geserveerd. Deelnemers zijn Hotel Hof van Gelre in Lochem, Bon Aparte in Barchem, Hotel Bakker Vorden, De Heeren van Wolfversveen tussen Ruurlo en Zelhem en De Olliemölle in Borculo. 

De start is bij Hotel Hof van Gelre aan de Nieuweweg in Lochem. Deelnemers ontvangen daar een routestempelkaart en een voorgerecht. Deze locatie is ook het eindpunt van de rit en tegen inlevering van een volle stempelkaart kan hier van een kop koffie of thee worden genoten.

Gerechten

De gerechten die onderweg worden aangereikt zijn te vinden op de websites van de deelnemende restaurants. Deelnemers wordt gevraagd hun eigen bestek mee te nemen. Per gerecht is het mogelijk een drankje te bestellen.

Aanmelden

Starten kan in blokken tussen 12.00 en 15.00 uur. Opgeven kan bij het Hof van Gelre via telefoonnummer 0573 253 351 of via een e-mail naar info@hofvangelre.nl. Deelname kost 55 euro per persoon en dit dient vooraf te worden voldaan. Dieetwensen kunnen worden doorgegeven bij opgave. De route kan overigens ook per fiets worden verreden.

Alle informatie is te vinden op: www.preuverijen.nl.

De informatie is ook te vinden op onderstaande flyer:

(Bron: Hotel Hof van Gelre)