Moeilijke thuiswedstrijd voor driebanders Bousema

0
Stafan Galla komt uit voor Bousema Lochem. (foto: Jaap Gönning)

LOCHEM – Voor de driebandenspelers van Bousema staat voor komende zondag de lastige thuiswedstrijd tegen Buffalo.nl uit Den Haag op de rol. Het is voor de ploeg van Ronny Hazewinkel, met nog drie wedstrijden te gaan, misschien wel één van de laatste mogelijkheden om degradatie te ontlopen.

Niet makkelijk
,,Maar dat zal niet gemakkelijk worden aangezien de titelverdediger nog volop in de race is om zich te plaatsen voor de play-off-wedstrijden om het kampioenschap en zij zich ook beslist geen misstap kunnen veroorloven.”, aldus de Lochemse captain.

Revanche
De eerste wedstrijd van dit seizoen in Den Haag ging met 6-2 verloren maar van de vier spelers van toen komt zondag alleen Stefan Galla opnieuw in actie. ,,Hij speelt op twee en zijn broer Markus op drie. Daarna spelen Eddy Leppens en de voor eigen publiek debuterende Harrie van de Ven. Hij had in zijn eerste optreden voor ons de pech dat hij de punten alsnog moest delen met John Tijssens maar tegen Herman van Daalen wil hij zich beslist revancheren”, zo vertelt Hazewinkel.

Buffalo.nl speelt verder met Glenn Hofman op één, Jean van Erp op twee en Jeffrey Jorissen op drie. De eerste partijen aan de Zutphenseweg in Lochem beginnen zondag om 13:00 uur.