Krant over vernieuwde Witte Wieven in Zwiep op komst

0
WIt Wief in Zwiep (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Het pas heropende en geheel vernieuwde restaurant en spelerij De Witte Wieven in Zwiep krijgt een eigen krant. Die wordt vlak voor Pasen éénmalig in een oplage van tenminste 40.000 stuks huis-aan-huis verspreid in de gemeenten Lochem en Berkelland en in kern Vorden. Ook worden exemplaren neergelegd bij hotels, campings en andere toeristische trekpleisters in de regio. Uitgever is Plan Your Event uit Lochem.

Alle informatie
De krant van 28 pagina’s geeft alle informatie over De Witte Wieven. Zo is er informatie over het restaurant dat nu een uitgebreide lunch- en dinerkaart heeft en dat ruimere openingstijden kent, de nieuwe binnenspeelruimte en het vernieuwde buitenspeelterrein met dierenweide en waterloopbrug.

De toegangspoort tot de Witte Wieven. (foto: LochemsNieuws.nl)

Arrangementen
Ook alles over de vele arrangementen, van verjaardagsfeest tot bruiloft en van solextocht tot buffet, is er in te vinden. Verder is er aandacht voor de befaamde Witte-Wieven-tochten en de historie van het bekende etablissement waar de herinneringen van vele generaties kinderen liggen. Een plattegrond, een kleurplaat en een puzzel waarmee dinerbonnen en kinderfeestjes zijn te winnen maken de krant compleet.

Lochemers
Miranda en Theo Blaauw zijn de nieuwe uitbaters en zij hebben in korte tijd al veel goede reacties gekregen. Voor Dennis Driessen van Plan Your Event was dat aanleiding om met de krant aan de gang te gaan. Hij noemt het bijzonder dat die geheel door Lochemers wordt gemaakt. Van uitgever en vormgever/druk (Jeroen Vermeer, VMMP) tot fotograaf (Jorrit van de Kolk, Jorpics) en de redactie (NieuwsFactor).

Het nieuwe café-restaurant. Aan het hoofd van de tafel zit Miranda Blaauw. (foto: LochemsNieuws)

Lancering
Driessen en zijn medewerkers zijn inmiddels begonnen met de werving van adverteerders voor de krant en ondervonden al snel hoe bekend De Witte Wieven zijn. ,,Daar willen de meeste bedrijven in de regio graag bij horen”, zo zegt de uitgever. Bijzonder is ook dat alle adverteerders rond de lancering van de krant worden uitgenodigd voor een kennismaking met De Witte Wieven. Ze worden op 10 april ontvangen in het restaurant onder het genot van een hapje en een drankje, en kunnen desgewenst meedoen met een Witte-Wieven-tocht.

Ondernemers die een plek willen reserveren in de krant kunnen bellen met Plan Your Event via telefoonnummer 0573-748000