Home Regio Laren Kinderopvang Kiddies Laren wordt onderdeel van Avonturijn

Kinderopvang Kiddies Laren wordt onderdeel van Avonturijn

0
Dagopvang Kiddies aan de Verwoldseweg in Laren

LAREN/RUURLO – Kinderopvang Kiddies in Laren wordt met ingang van 1 januari onderdeel van Avonturijn. Deze stichting uit Ruurlo heeft 36 locaties voor kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en speelleergroepen in de Achterhoek. Kiddies is in 2009 gestart door Jeanet van Doorn.

Kiddies is sinds 2013 gevestigd op de huidige locatie op het schoolplein van de twee Larensen basisscholen aan de Verwoldseweg. Er wordt momenteel gewerkt met vijf groepen. “Na ruim 10 jaar is het een mooi moment om het stokje over te dragen aan Avonturijn”, zegt Jeanet van Doorn.

Andere locaties

Stichting Avonturijn is actief in de gemeenten Lochem, Zutphen, Berkelland, Bronckhorst en Doetinchem. In Lochem zijn de speelleergroepen SamSam aan het Curieplein en de Kleine Garve aan het Groene Kruisstraatje onderdeel van Avonturijn. Ook speelleergroep ‘t Onderdeurke aan de Beukenlaan in Barchem behoort daartoe.

Herbert Prins, directeur-bestuurder bij Avonturijn is blij dat Kiddies zich aansluit bij Avonturijn:Kiddies is een heerlijke plek voor kinderen waar ze zich met veel speelplezier optimaal kunnen ontwikkelen. Jeanet heeft een mooie kinderopvangorganisatie opgebouwd. Alle kinderen, ouders en medewerkers zijn van harte welkom bij Avonturijn.”