Corona: LochemsNieuws helpt ondernemers graag en gratis

0
Foto ter illustratie (Afbeelding van siala via Pixabay)

LOCHEM/GORSSEL – De jongste coronamaatregelen hebben gevolgen voor veel ondernemers. LochemsNieuws wil graag helpen waar het gaat. Meldingen van bezorgactiviteiten en dergelijke plaatsen we graag op de website en op Facebook. Stuur een e-mail naar info@lochemsnieuws.nl en we plaatsen het bericht zo snel mogelijk.

Vermelding is gratis maar we behouden ons wel het recht voor om berichten aan te passen en aan te passen aan onze eigen schrijfstijl. Verder kan het voorkomen dat berichten even blijven liggen als zich veel ander nieuws aandient.

Buitenverkoop

Berichten over bezorgdiensten, buitenverkoop (kerstbomen en dergelijke) en alle andere nog toegestane activiteiten zijn welkom. Een foto erbij is nog beter. Ook de horeca mag nog altijd berichten naar de redactie sturen. Verder is vermelding van verkoop via webshops mogelijk. In alle gevallen geldt dat het betrokken bedrijf – dus ook de webshop – zich in de gemeente Lochem moet bevinden.

Winkels die nog wel open mogen zijn en die de komende weken aangepaste openingstijden hanteren mogen hun berichten ook naar ons sturen. Zij kunnen ook adverteren of een donatie doen via de donatieknop onder al onze berichten en op de homepage.

LochemsNieuws bereikt 25.000 unieke bezoekers per maand, heeft 50.000 pageviews en 2600+ volgers op Facebook.