Jongerenwerk Lochem in actie voor Serious Request

0
(Bron: Jongerenwerk Lochem)

LOCHEM – Jongerenwerk Lochem komt in actie voor Serious Request en werkt daarbij samen met Roekeloos Radio (Radio573). Op 22 en 23 december wordt geld ingezameld vanuit een Glazen Huis dat op de Kleine Markt wordt gebouwd. Op 8 november is er een avond voor geïnteresseerde inwoners en ondernemers.

Podium
Het is de bedoeling dat op de Kleine Markt ook een podium verrijst waar allerlei activiteiten worden gehouden, waaronder een modeshow. Aan het volledige programma wordt achter de schermen nog hard gewerkt.

Gebroken gezinnen
Het doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ‘gebroken gezinnen’. Dit is het door Serious Request gekozen doel voor dit jaar. Het streefbedrag is 5000 euro.

Ondernemers
Ondernemers worden uitgedaagd om een bijdrage te leveren zoals zaken waarop kan worden geboden tijdens een veiling. Maar ook sponsoring en allerlei hand- en spandiensten zijn welkom.

8 november
De bijeenkomst op 8 november wordt het programma uit de doeken gedaan en worden vragen beantwoord. Het vindt plaats in het jongerencentrum in de kelder van het Stadshuus (Markt 3), van 19.00 tot 20.30 uur. Ook mensen met leuke ideeën of die willen helpen bij de organisatie zijn welkom.

Informatie:
Website Jongerenwerk Lochem
Lochem-pagina van 3FM Serious Request
mail: jongerenwerk@welzijnlochem.nl
Telefoon: 06-19464132