Bijna klaar voor Serious Lochem

0
Het Glazxen Huis en podium op de Kleine Markt (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Donderdagavond wordt nog volop gewerkt aan de bouw en inrichting van het Glazen Huis op de Kleine Markt. Het podium staat en ook de bar is klaar voor. Vrijdagochtend om 10 uur sharp gaat Serious Lochem van start.

Jongeren
,,Er moet nog veel gebeuren maar het gaat allemaal lukken”, zegt een van de betrokken vrijwilligers die aan het werk is op het plein. De actie is opgezet door jongeren van het jongerencentrum in ‘t Stadshuus en haakt aan bij Serious Request van FM. De actie wordt ondersteund door Welzijn Lochem. Dieverse bedrijven hebben materiële steun geleverd.

Glazen Huis
De actie in Lochem loopt non-stop door tot zaterdag middernacht. Zondag hopen de initiatiefnemers een flink bedrag te kunnen inleveren bij het ‘echte’ Glazen Huis dat dit jaar in Apeldoorn staat en dat geld inzamelt voor het Rode Kruis dat er door oorlog en geweld verscheurde gezinnen mee wil verenigen.

Streefbedrag
Het streefbedrag voor het Lochemse Glazen Huis is 5000 euro. Dat moet ruimschoots gehaald kunnen worden, want de teller staat donderdagavond al op 1250 euro. Er wordt veel over gepraat in Lochem en de ‘actiebereidheid’ lijkt groot.

Roekeloos Radio
Op de Kleine Markt draait de internetzender Roekeloos Radio (Radio573) verzoekplaten tegen een passende vergoeding. Op het podium treden allerlei artiesten op, waaronder Jan Ottink en Stef Woestenenk.

Donaties
Doneren kan verder via de internetpagina van Serious Lochem (de button hieronder)  maar het aanbieden van een gift bij het Glazen Huis kan ook.
Doneer nu!

Klik HIER voor een eerdere aankondiging van Serious Lochem op LochemsNieuws.

Het Glazen Huis op de Kleine Markt (foto: LochemsNieuws)