In de rij voor nieuwe Ribs Company

0
Voor de nieuwe Ribs Company in de Molenstraat vormde zich een aanzienlijke rij wachtenden (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Wie maandag gebruik wilde maken van de openingsaanbieding van de gloednieuwe Ribs Company aan de Molenstraat, had over ‘company’ niks te klagen. Er vormde zich een aanzienlijke rij liefhebbers voor de deur van Lochems jongste eetgelegenheid. De aanbieding was er dan ook naar: 500 gram ribs voor 1 euro.

Er is maanden hard gewerkt door de broers Faris en Karim Ibrahim. In die tijd is onder meer een zeer professionele ogende keuken gerealiseerd in het voormalige pand van een telecomwinkel. Ribs Company is een nog jonge franchiseformule. Naast spareribs, draait het om burgers en chicken wings. Alles wordt dagelijks vers bereid. Zowel afhalen en bezorgen is mogelijk.

Mentor

De broers zijn afkomstig uit Raalte. “Onze vader is onze mentor”, zegt Faris. Die heeft 35 jaar ervaring in de horeca en bezit in Raalte een Griekse grillroom. Voor hun eigen stap naar het ondernemerschap kwamen ze terecht bij Ribs Company. De keuze voor Lochem kwam tot stand na verkenning van de markt en in overleg met de franchisegever, die overigens opereert vanuit Apeldoorn.

Fietsbezorgers

Bij de keuze speelde mee dat Ribs Company versheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De al bestaande filialen van de keten krijgen online veelal goede beoordelingen van klanten op zowel smaak als (snelle) service. In Lochem zijn inmiddels zes fietsbezorgers aangenomen die klaarstaan om op pad te gaan. Bezorging vindt in de regel plaats tussen 30 en 45 minuten nadat de bestelling is geplaatst.

Bezorging kan indien nodig ook per auto gebeuren. Het verzorgingsgebied omvat grofweg de gemeente Lochem exclusief Gorssel en Epse. Maar weer wel Ruurlo en Borculo. Aan de Molenstraat in Lochem kunnen alle gerechten ook worden afgehaald. Ter plaatse eten zit er voorlopig niet in. Dat stelt andere eisen qua vergunning, zo luidt de uitleg.

Ribs Company Lochem
Molenstraat 38
Telefoon: 0573 – 78 52 76
Meer op: lochem.ribscompany.nl