Gemeenteraad vraagt inwoners om prioriteiten te delen

0

LOCHEM/GORSSEL – De gemeenteraad van Lochem houdt op dinsdag 31 mei een informatiemarkt in zowel Gorssel als Lochem. De nieuwe raad wil graag van inwoners weten welke onderwerpen zij voor de komende jaren belangrijk vinden. Ingebrachte ideeën en suggesties worden meegenomen bij de bespreking van de Kadernota. Hierin, en in de begroting die later dit jaar volgt, wordt het beleid voor de komende jaren uitgestippeld.

Op 31 mei kunnen belangstellenden tussen 19.00 en 20.00 uur binnenlopen bij de bibliotheek aan de Hoofdstaat 45 in Gorssel, of het gemeentehuis in Lochem, Hanzeweg 8. Wie niet in staat is om te komen kan ook een schriftelijke inbreng sturen naar griffie@lochem.nl. Dit kan ook per brief aan Gemeente Lochem, tav de griffie, Postbus 17, 7240 AA Lochem. Het advies is om briefpost tijdig te versturen in verband met de bezorgtijd.

Nieuw beleid

De Kadernota staat op de agenda van de raadsvergadering van 20 juni. Twee weken later wordt er een besluit over genomen. De gehele Kadernota 2023 is HIER te lezen. Omdat er een nieuw college aantreedt is er niet veel nieuw beleid in de Kadernota opgenomen. De nieuwe ploeg van GB, VVD en MmL kan via de begroting een eigen inbreng hebben.