Finale Sportverkiezing op 4 maart in Schouwburg Lochem

0
(bron: Sportraad Lochem)

LOCHEM – De Sportverkiezingsavond in de gemeente Lochem verhuist van Laren naar Lochem. De finale wordt komend jaar op zaterdag 4 maart gehouden in de Schouwburg. Dat heeft de Sportraad Lochem laten weten.

Toeloop
Aanleiding voor de verhuizing is de grote toeloop. Zaal Stegeman in Laren werd daardoor te klein. De Sportraad moest kiezen tussen een andere locatie of beperking van het bezoekersaantal. Gekozen is voor het eerste omdat men vindt dat iedereen toegang moet hebben tot de avond.

Aanmeldingen
Elk jaar worden de verkiezingen gehouden in de categorieën Sporttalent, Jeugdsportploeg, Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sportvrijwilliger en Sportfoto. Dit evenement is de kans om de sporters met mooie prestaties in het zonnetje te zetten. De eerste aanmeldingen voor de Sportverkiezing 2016 zijn inmiddels binnen. Het staat iedereen vrij kandidaten te nomineren. De deadline voor aanmelding is 19 december. Prestaties die in de laatste week van december geleverd zijn kunnen nog tot en met 31 december aangemeld worden.

Website
De aanmeldingen komen op de website te staan, zodra ze binnen zijn. Daar zijn ook de aanmeldingsformulieren, de namen van de commissieleden en alle informatie te vinden.