IKL houdt politieke debatavond in de schouwburg

0
Afbeelding ter illustratie (bron: freepik.com)

LOCHEM – De Industriële Kring Lochem (IKL) houdt op dinsdag 15 februari een debatavond in de schouwburg. Daar debatteren de lijsttrekkers van lokale politieke partijen over actuele thema’s. Debatleider is Arko van Brakel, algemeen directeur van de Cleantech Regio. Door de coronaregels is het aantal plaatsen beperkt. Aanmelding vooraf is noodzakelijk.

IKL komt op voor de belangen van bedrijven in de gemeente Lochem. De organisatie kaart regelmatig zaken aan bij de lokale politiek. Zo werd eerder aandacht gevraagd voor de huisvesting van (nieuwe) medewerkers van bedrijven. Die ondervinden problemen bij het vinden van een betaalbare woning.

Debatleider

Arko van Brakel is naast algemeen directeur van de Cleantech Regio ook auteur. Hij schrijft boeken en artikelen over ondernemerschap. Ook is hij een ervaren dagvoorzitter en gespreksleider. Bij BNR Nieuwsradio is hij regelmatig te horen als sidekick van het programma ‘Zakendoen’.

Op 15 februari is de schouwburg vanaf 18.30 uur toegankelijk. Het debat begint om 19.00 uur. Omdat de regels (nog) voorschrijven dat de schouwburg uiterlijk 22.00 uur moet sluiten, is de eindtijd van het debat bepaald op 21.30 uur.

Aanmelden

Voor de debatavond zijn de leden van IKL en de Lochemse Ondernemers Vereniging (LOV) uitgenodigd. In de zaal is nog beperkt ruimte voor andere belangstellenden. Zij kunnen zich aanmelden via info@industrielekringlochem.nl.

IKL telt 45 industriële leden. Nieuwe leden zijn welkom. Meer informatie is te vinden op: www.industrielekringlochem.nl/lidmaatschap/