Derby Lochem-Witkampers blijft onbeslist (0-0)

0
Een sfeervol rookgordijn bij aanvang van Spc Lochem - Witkampers (foto: Nelly Harkink)

LOCHEM/LAREN – De eerste derby tussen Lochem en Laren van dit seizoen is zondag (29-/10) onbeslist gebleven. De keepers Joost Pakkert (Witkampers) en Gert Jan Kuiper (Lochem) hielden hun team met regelmaat overeind met regelrechte heldendaden en mogen zich de uitblinkers van de match noemen.

Sfeer
Wat sfeer betreft was het een derby als vanouds; meer dan uitstekend. Veel Larense fans hadden de winderige tocht richting Lochem aanvaardt en er stond ook veel thuispubliek op de tribune en langs de lijn. Het op zich matige spel mocht de pret nauwelijks drukken.

De derby zorgde voor een volle tribune (foto: Nelly Harkink)

Kansen
Er waren over en weer kansen maar de al genoemde doelmannen hielden hun doel schoon. Had Lochem in een deel van de eerste helft het beste van het spel, na de rust was Witkampers bij vlagen beter. Tot doelpunten leidde dit evenwel niet.

Ranglijst
Op de ranglijst in de 3e Klasse B staat sportclub Lochem nu zevende. Witkampers neemt de negende plek in. Dat oogt al een stuk beter dan 2 weken geleden toen beide verenigingen in de staart bungelden. Omdat nagenoeg alle clubs in 3B nogal wisselend presteren en veel punten morsen is de ranglijst erg volatiel. In winstpartij kan zomaar zorgen voor een flink hogere plaats.

Alle uitslagen en standen van de 3de Klasse B onder de foto…

(foto: Nelly Harkink)