Deel terrein PLUS Lochem afgesloten na aanrijding poort

0
De poort bij PLUS Cornelis raakte flink beschadigd (eigen foto)

LOCHEM – De parkeerplaatsen van PLUS Cornelis, die normaal vanaf de Oranjelaan bereikbaar zijn, zijn in ieder geval vandaag (woensdag) niet meer beschikbaar. De bestuurder van een bedrijfsbusje schatte vanmiddag de hoogte van de toegangspoort niet goed in waardoor de bakstenen overspanning flink beschadigd werd.

Omdat er instortingsgevaar dreigt is het parkeerterrein tijdelijk afgesloten, net als de ingang van de supermarkt aan die zijde. Aannemersbedrijf Schot was al snel ter plaatse om de overspanning te verwijderenm zodat de parkeerruimte weer beschikbaar komt. Wat er verder gaat gebeuren wordt nog bekeken.

Parkeerplaatsen

Het parkeerterrein aan de Albert Hahnweg is gewoon bereikbaar. Dit geldt ook voor de parkeerplaatsen achter de winkel. Ook deze zijn vanaf de Albert Hahnweg bereikbaar. Deze zijn af en toe geblokkeerd als er een vrachtwagen moet lossen en laden.

Het busje dat de poort raakte kwam vanaf het eigen terrein van PLUS en was daar vanaf de andere kant binnen gereden. Het was een bus met een imperial met ladders erop. De bestuurder kwam met de schrik vrij en ook het voertuig raakte op het oog niet erg beschadigd.

Al snel na de ‘aanvaring’ werd de overspanning verwijderd (eigen foto)

 

Parkeerterrein en ingang aan de zijde van de Oranjelaan zijn tijdelijk geblokkeerd (eigen foto)