Prins Bernhardweg vanaf maandag in 3 fasen afgesloten

0
De kaart met de fasering van de werkzaamheden aan de Prins Bernhardweg (bron: Gemeente Lochem)

LOCHEM – De Prins Bernhardweg is tussen maandag 8 juni en ongeveer 17 juli in drie gedeelten afgesloten voor het verkeer. Doorgaand verkeer is in deze periode niet mogelijk maar de winkels en de parkeerplaatsen op het Graafschapterrein blijven bereikbaar.

Het gedeelte van de Prins Bernhardweg tussen ongeveer de Noorderbleek en de rotonde in de Graaf Ottoweg maakt deel uit van de herinrichting van het Graafschapterrein. Het wegprofiel wordt aangepast om de vaart uit het gemotoriseerde verkeer te halen en fietsers en voetgangers meer ruimte te geven. Ook gaan het huidige Graafschapterrein, de weg en het parkeerterrein van Lidl optisch bij elkaar horen.

Supermarkten

Omdat in drie fasen wordt gewerkt zijn de supermarkten niet voortdurend vanuit dezelfde richting bereikbaar. Overigens is Albert Heijn wegens verbouwing gesloten van 8 tot 24 juni. Op de bijgaande kaart (onder en boven dit bericht) zijn de verschillende fasen met bijbehorende tijdsaanduidingen te vinden.

Doorgaand verkeer, inclusief de hulpdiensten, worden omgeleid via Graaf Ottoweg, Stationsweg, Hanzeweg, Larenseweg, Tramstraat en Julianaweg of andersom.

De kaart met de fasering van de werkzaamheden aan de Prins Bernhardweg (bron: Gemeente Lochem)