Cruciaal weekend voor driebanders van Bousema

0
(bron: Google Streetview)

LOCHEM – Het wordt een cruciaal weekend voor de driebandenspelers van Bousema. Ze moeten in twee dagen aantreden tegen twee mede-degradatiekandidaten, dus punten morsen is geen optie.

Thuis en uit
Zaterdag komt ‘t Hartje van Wanrooy uit Oosterhout, dat één punt meer heeft, op bezoek in Lochem. Zondag gaan de biljarters van Bousema op bezoek bij hekkensluiter TOVV 2, dat twee punten minder heeft. ,,Het is inderdaad een belangrijk weekend voor ons en om niet verder achterop te geraken ten opzichte van de gasten van komende zaterdag zullen we volop voor de winst moeten gaan, waardoor we met een goed gevoel een dag later kunnen aantreden in Vlaardingen”, aldus captain Ronny Hazewinkel.

De Jaeger
Zaterdag speelt Hazewinkel met Murat Naci Coklu, Stefan Galla, Wesley de Jaeger en Therese Klompenhouwer. Zondag brengt hij één gedwongen mutatie aan, want dan speelt Markus Galla in plaats van De Jaeger, die dan niet meer inzetbaar is als reserve voor de Lochemse formatie.

Tegenstanders
,,Afwachten is ook hoe en met wie de tegenstanders spelen. Bij ‘t Hartje van Wanrooy spelen in ieder geval Tasdemir en Van Havere, de rest is een verrassing. TOVV 2 speelt wel in haar sterkste opstelling namelijk met Uymaz, Kokkoris, Daniëls en Zwart”, vervolgt Hazewinkel.

Op zaterdag aan de Zutphenseweg en zondag in Vlaardingen beginnen de eerste partijen om 13:00 uur.