Meiden jongerencentrum in de spotlights

0
Twee resultaten van de phtotoshoot met meiden van de nieuwe meidengroep van het Lochemse jongerencentrum (fotografie: Jolien Visser)

LOCHEM – Het jongerencentrum Lochem heeft voor de nieuwe meidenavond samenwerking gezocht met kledingboetiek BijMaris, aan de Tuinstraat. Op vrijdagavond 1 oktober gingen de meiden shoppen in deze boetiek. Ze kregen daarbij kledingadviezen van Maris zelf. Vorige dinsdag volgde een photoshoot met de geleende kleding.

“Het leuke aan deze samenwerking is dat ze een keer iets aan kunnen doen wat ze normaal niet zo snel zou kiezen maar hun wel fantastisch staat!”, aldus jongerenwerker Jolien Visser. “Op aanbeveling van een van de jongeren hebben we nog last-minute een visagiste kunnen regelen die de make-up kwam doen.” Zo kregen de meiden een ware make-over voordat ze op de foto werden gezet door Jolien, die naast jongerenwerker ook fotograaf is. De meiden zijn er erg blij met het resultaat dat zich gezien mag worden.

Elke dinsdag

De dinsdagavond staat in het jongerencentrum in het teken van meiden. Alle meiden tussen de 12 en 23 jaar zijn welkom tussen 19.00 – 22.00 uur. Tijdens deze avonden worden steeds leuke activiteiten gehouden. Dit is te volgen via de pagina op Instagram

De meidengroep is te volgen op Instagram. Aanmelden kan door een DM te sturen via: www.instagram.com/jongerencentrum_lochem