André Kuipers op 12 september per helikopter naar Lochem [video]

0

LOCHEM – Astronaut André Kuipers spreekt op donderdag 12 september in hotel Hof van Gelre in Lochem. Hij is te gast bij het Achterhoek Netwerk en wordt naar verluidt per helikopter aangevoerd. Kuipers spreekt over technologie en innovatie en laat de aanwezigen zien wat ‘onze plaats’ in het heelal is.

Sponsors

Achterhoek Netwerk is ontstaan als een avond voor sponsors van voetbalvereniging Klein Dochteren. Dit werd – met Hans Kraaij jr. als eerste spreker een succes. Zo ontstond een netwerk voor de hele Achterhoek. Een aantal keren per jaar wordt een bijeenkomst gehouden. De organisatoren omschrijven de sfeer tijdens de netwerkavonden zelf als ‘zakelijk ontspannen’.

Aanmelden

Op 12 september zijn bezoekers welkom van 19.30 uur. Het formele gedeelte start om 20.00 uur. Leden van Achterhoek Netwerk hebben gratis toegang. Andere belangstellenden die de lezing van André Kuipers willen bijwonen betalen 35 euro.

Aanmelden kan door uiterlijk op 29 augustus 35 euro over te maken op bankrekingnummer: NL16 RABO 0356 7311 38 t.n.v. Stichting Achterhoek Netwerk.