Allemaal1.tv zoekt presentatietalent

0
Foto ter illustratie (bron: Afbeelding van Daniel Friesenecker via Pixabay

LOCHEM/GORSSEL – Allemaal1.tv start op donderdag 10 december met uitzenden. Dit nieuwe en tijdelijke tv-kanaal voor de gemeente Lochem wil inwoners verbinden, informeren en vermaken via twee uitzendingen per week. Hiervoor wordt nog gezocht naar een presentatietalent (m/v). Kandidaten kunnen zichzelf presenteren door een zelfgemaakte vlog in te sturen.

Allemaal1.tv heeft voor de eerste weken een ervaren presentatrice maar zoekt voor daarna iemand die deze rol kan overnemen. Marije Alma, die de eerste uitzendingen presenteert geeft onder meer mediatrainingen en is dus een prima coach.

Vlotte spreker

Gezocht wordt een vlotte spreker die als interviewer de juiste vragen stelt en die de kijker weet te raken. Corona is de vervelende aanleiding voor Allemaal1.tv. Maar het wordt geen sombere tv. De positieve insteek wordt steeds gezocht. Er komen mensen aan het woord met bijzondere verhalen of met speciale oplossingen om bijvoorbeeld de eenzaamheid te verdrijven.

Het gaat om twee keer per week een uur live streamen via YouTube, op maandag en donderdag van 18.30 tot 19.30 uur. De uitzending is daarna meteen terug te kijken. Allemaal1.tv heeft inmiddels een team waarin ervaring en jong talent vertegenwoordigd zijn.

Interactie vereist

Wie denkt dat de rol van presentator/presentatrice op zijn/haar lijf is geschreven kan uiterlijk 17 december, maar liefst eerder, een vlog sturen. Waar het over gaat mag de maker zelf bepalen. Naast een introductie van de maker zelf mag het niet uitsluitend een ‘selfie’ zijn. Er moet sprake zijn van interactie met minimaal 1 persoon. Een interview met de buurman of met een heel voetbalteam zmogen allebei. Verslag doen van een nieuwswaardig onderwerp of straatinterviews mogen ook.

De bijdrage duurt maximaal 5 minuten. Stuur de bijdrage naar: productie@allemaal1.tv. Voor grote bestanden kan eventueel wetransfer.com worden gebruikt.

Allemaal1.tv is te bekijken via YouTube. Elke maandag en donderdag live van 18.30 tot 19.30 uur. Daarna onbeperkt terug te kijken.

(LochemsNieuws is redactioneel partner van Allemaal1.tv)