Doe mee! Poll over de verkiezingen

0
Foto ter illustratie (bron: freepik.com)

LOCHEM/GORSSEL – De gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden op 16 maart. Een week eerder, op woensdag 9 maart, houdt Allemaal1 TV een verkiezingsdebat dat live wordt gestreamd via YouTube. Via de poll op deze pagina willen we graag weten wat de mening van inwoners over de behandelde thema’s. Verder stellen we een aantal vragen over stemgedrag, maar de antwoorden daarop zijn niet verplicht.

De poll is zo ingericht dat er slechts één keer gestemd kan worden vanaf een IP-adres. Dit betekent dat mensen die vanaf hun werkplek in een bedrijf proberen te stemmen mogelijk de melding krijgen ‘Stemmen niet toegestaan’. Dit betekent meestal dat iemand anders binnen hetzelfde netwerk al heeft gestemd. Deze beperking is nodig om misbruik te voorkomen. Helaas kan dus ook maar één keer per huishouden worden gestemd, als er sprake is van een vast IP-adres. Bij een tweede poging kunnen de vragen wel worden beantwoord, maar na een klik op de stemknop verschijnt bovenaan de opmerking ‘Stemmen niet toegestaan’. Correcte stemmen krijgen de melding: ‘Bedankt voor je stem’.

Opmerkingen op Facebook, dat de poll niet zou deugen, zijn dus geheel onterecht. De beveiliging werkt.

De poll kan worden ingevuld tot woensdag 9 maart om 12.00 uur. De resultaten worden zichtbaar bij de start van de livestream, op diezelfde dag om 19.30 uur. De antwoorden op de eerste vier vragen zijn verplicht. Wil je de overige vragen liever niet beantwoorden? Dan kun je na vraag 4 naar beneden scrollen en op de stemknop klikken.

Deze poll kwam tot stand door samenwerking van LochemsNieuws en Allemaal1 TV.

POLL GESLOTEN.

[yop_poll id=”1″]