Albert Hahnweg opnieuw bijna 4 weken dicht

0
(Bron: gemeente Lochem)

LOCHEM – De Albert Hahnweg gaat vanaf 28 augustus opnieuw bijna vier weken dicht. De werkzaamheden dienen met name de verkeersveiligheid op de schoolroute naar de nieuwe school De Garve aan de Burgemeester Leenstraat. Het is niet gelukt het werk voor aanvang van het nieuwe schooljaar af te ronden.

Twee delen
De Albert Hahnweg wordt in twee delen afgesloten. Tussen 28 augustus en 1 september is het gedeelte tussen de Burgemeester Leenstraat en De Gloep dicht. Dan is de nieuwe school vanaf de Nieuwstad/Zutphenseweg nog wel bereikbaar via De Gloep.

Route
Van 4 tot en met 22 september gaat ook de kruising met De Gloep op de schop. Dan is De Garve voor fietsers bereikbaar via de nieuwe oversteek van Oosterbleek naar Zuiderbleek. Autoverkeer uit oostelijke richting kan gebruik maken van de route via de Zuiderwal.

Verkeer dat elders aan de Albert Hahnweg moet zijn kan het best via de Henri Dunantweg rijden.

Vertraging
De vertraging ontstond door onverwachte problemen die aannemer Roelofs tegenkwam tijdens de werkzaamheden. Het bedrijf heeft een nieuwsbrief over de tijdelijke schoolroutes naar betrokkenen gestuurd.  Ook is er een flyer verspreid met het verkeers- en parkeerregime rond de nieuwe school.

Bekijk hieronder de tijdelijke routes tijdens de werkzaamheden en de genoemde flyer (pdf-bestanden):
Tijdelijke schoolroutes
– Flyer De Garve