Witkampers wint; Sportclub Lochem verliest

0
Lochem verloor met 0-2 van Wijhe

LAREN/LOCHEM – VV Witkampers uit Laren heeft zondagmiddag (7/10) goeie zaken gedaan in Vaassen, waar de plaatselijke KCVO met 0-3 versloeg. Sportclub Lochem verloor de uitwedstrijd tegen Wijhe ’92 met 2-0.

Witkampers zorgde ervoor dat de tegenstander na 3 wedstrijden puntloos blijft en de ranglijst in de 3e klasse B van de rode lantaarn voorziet. Terwijl Lochem bijdroeg aan de tot nu toe onberispelijke reeks van Wijhe, dat met 9 punten en een goed doelsaldo (11-1) bovenaan staat.

Derde
De Larenaren kregen vorige week klop tijdens de derby tegen Sportclub Lochem maar staan nu gewoon derde in de ranglijst op 6 punten. Witkampers hebben twee matches gewonnen en er eentje verloren. Lochem heeft in dit seizoen nu alle smaken gehad: gelijk spelen, verliezen en winnen. De club staat 7e en heeft 4 punten.

Wijhe sloeg in de 22e en 57e minuut toe via doelpunten van respectievelijk Marijn Ruiter en Ricardo Heerink. Lochem werkte hard maar was duidelijk de onderliggende partij.

Dinsdag nieuw duel
De Lochemers mogen dinsdagavond alweer aan de bak. Dan is VV Vorden de tegenstander in de knock-out-fase van de Achterhoek Cup. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur in Vorden. Volgende week is de al genoemde hekkensluiter KCVO wellicht een makkelijker prooi dan Wijhe.

Witkampers ontvangt volgende week zondag SV Colmschate ’33 voor de competitie.