Weer 5-3 nederlaag voor driebanders Bousema Lochem

0

LOCHEM – Het zit de ploeg van Ronny Hazewinkel niet mee. Ook zondag (19/2) moesten de driebandenspelers van Bousema een 5-3 nederlaag incasseren, de zesde van dit seizoen. Het blijft uiterst spannend of de Lochemers degradatie weten te ontlopen.

,,En ook nu hadden we minimaal een punt kunnen en misschien ook wel moeten pakken, want Harrie van de Ven stond in zijn partij tegen John Tijssens bijna de gehele partij op winst, maar moest in de na beurt de captain toch naast zich dulden”, aldus Hazewinkel.

Van de Ven
Van de Ven, die zijn comeback maakte op ere divisie niveau na een schorsing wegens vermeend dopinggebruik, speelde na 38 beurten remise. Stefan Spilleman kon Adrie Demming goed bijhouden, maar trok uiteindelijk toch met 40-30 na 48 beurten aan het kortste eind.

Leppens
De enige winstpartij voor de ploeg uit de Achterhoek kwam op naam van Eddy Leppens die ook zijn vierde partij winnend wist af te sluiten. De Belg bleef met 38-40 tegen Raimond Burgman na 23 beurten net aan de goede kant van de score.

Murat Naci Coklu, de laatste tijd goed op dreef, moest vandaag zijn meerdere erkennen in Dave Christiani. De Zuid-Limburger won na 21 beurten met 40-33.

Domper
,,Dit is echt een domper als je er zo dichtbij bent en ook nog ziet dat de naaste concurrent ook verliest. Dit wordt spannend tot aan het laatste weekend of wij wel of niet degraderen”, aldus Hazewinkel.