Weekmarkt Lochem krijgt eigen website

1
Sneak preview van de website die binnenkort online komt (bron: De Markt Online)

LOCHEM – De weekmarkt van Lochem krijgt een eigen website. De site marktlochem.nl wordt op 20 juni om 10.00 uur ten doop gehouden tijdens de markt van die woensdag. De lancering gaat gepaard met een actie waarbij deelnemers kans maken op een fiets.

Platform
De Markt Online wil weekmarkten een online platform geven. Doel is de markt beter te profileren en de ondernemers om hun producten onder de aandacht van een breed publiek te brengen. Op het nieuwe podium worden diverse acties gehouden, nieuws gedeeld en de actuele aanbiedingen getoond.

Wie kans wil maken op de fiets moet zich op de website die binnenkort online komt inschrijven voor de nieuwsbrief van de Lochemse markt en de Facebookpagina te liken.

(bron: De Markt Online)

Aanbiedingen
Elke marktondernemer krijgt een eigen profiel op de nieuwe website. Daardoor kunnen ze wekelijks hun aanbiedingen online zetten. Deze acties worden ook vermeld in de nieuwsbrief en worden via social media onder de aandacht gebracht.

Winand van de Kamp van De Markt Online zegt: ,,We denken dat de markten er goed aan doen om te kiezen voor een nieuwe strategie. In een wereld waarin steeds meer zich online afspeelt, kan ook de markt daar flink van profiteren. Wij nemen de ondernemers alles uit handen en houden de website en de social media-accounts in actie. In feite verzorgen wij de gehele online marketing voor de markt!”

1 REACTIE

Comments are closed.