Voetbal: Lochem wint, Witkampers krijgt klop

0
Beeld van de wedstijd Vaassen=Sportclub Lochem (foto: Nelly Harkink)

LOCHEM/LAREN – De eerste wedstrijd na de winterstop heeft Sportclub Lochem een overwinning opgeleverd tegen hekkensluiter Vaassen.  Witkampers kreeg klop van Columbia. Het werd in Apeldoorn maar liefst 6-1.

Van Donkelaar
Sportclub Lochem speelde een uitwedstrijd. In de 61e minuut scoorde Mark van Donkelaar de winnende treffer. Vaassen staat al bijna de hele competitie strak onderaan een heeft 6 punten uit 14 wedstrijd. Lochem behoudt de 7de plaats met 19 punten.

Ranglijst
De Larenaren stonden voor het begin van de wedstrijd nog vierde op de ranglijst. De tegenstander stond een plaats hoger en moest op papier dus te pakken zijn. De 6-1 eindstand is dus nogal verrassend. Witkampers staat nu zesde en heeft nog slechts 1 puntje meer dan Lochem. De ‘derby’ tussen beide clubs komt er nog aan, op 12 maart.

Volgende week
De Lochemers moeten trouwens volgende week nog een fikse hobbel nemen. Dan wacht een uitwedstrijd tegen koploper Overwetering uit Olst. Als de voorspelde vorst geen roet in het eten gooit moet Witkampers het komende zondag thuis opnemen tegen Albatross. Die tegenstander bungelt onderaan de ranglijst in de klasse 3B.