Verkiezingsbus Omroep Gelderland en RTV Ideaal naar Lochem

0
De verkiezingsbus van Omroep Gelderland (foto: Omroep Gelderland)

LOCHEM/BRONCKHORST – Omroep Gelderland toert door de provincie met een verkiezingsbus met een mobiele studio. Lokale- en streekomroepen verzorgen hierin, verspreid over 51 gemeenten, livestreams die in het teken staan van de komende gemeenteraadsverkiezingen. De verkiezingsbus staat op 15 februari in Lochem en op 16 februari in Bronckhorst.

Vanuit de bus worden livestreams gemaakt die online te zien zijn. Elke lokale omroep verzorgt een inhoudelijk debat over issues die spelen om inwoners te helpen bij het maken van hun keuze voor een partij. Op de website GLD Stemt worden berichten en verhalen met betrekking tot de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 verzameld.

Live-uitzending

Omroep Gelderland maakt tijdens de verkiezingstour ook wekelijks een live tv-uitzending in de grote steden van onze provincie. In elke uitzending van GLD Stemt wordt de balans opgemaakt van de beloftes die vier jaar geleden werden gedaan. Wat is gelukt en wat niet? GLD Stemt is iedere vrijdag om 17.20 uur te zien op TV Gelderland.

Markt Lochem

De verkiezingsdebatten zijn tot 16 maart live te volgen via de onlinekanalen van Omroep Gelderland en in het geval van Lochem en Bronckhorst via RTV Ideaal. De bus staat op 15 februari op de Markt in Lochem.