Twee militaire oefeningen rond Lochem

0
Herkenningsteken op voertuigen van de 45e Pantser Infanterie bataljon, Delta Compagnie (foto: Defensie)

LOCHEM – Tussen 8 en 17 mei worden rond Lochem en elders in de regio twee militaire oefeningen gehouden. Die spelen zich af op de openbare weg.

Van 8 tot en met 12 mei oefent de eenheid 45e Pantser Infanterie bataljon, Delta Compagnie in de regio. Van 11 tot en 17 mei zijn manschappen van de opleidings- en trainingsschool Manoeuvre onderweg.

Regio
De militairen verplaatsen te voet en per voertuig tussen Apeldoorn, Dieren, Groenlo, Enschede Borne, Arnhem, Lochem en Zutphen. Dit gebeurt zowel overdag als ‘s nachts. Als ze van privéterrein gebruikmaken, wordt dit vooraf met de eigenaar overlegd. Dit gebeurt ook als de route op privéterrein over onverharde wegen leidt.

Schade
Wie schade ondervindt door de oefeningen kan die verhalen op Defensie. Noteer dan zoveel mogelijk gegevens, zoals eenheid, kenteken voertuig, datum en tijd, plaats en soort schade. Meldt de schade vervolgens bij het Ministerie van Defensie, Sectie claims Ministerie van Defensie, Postbus 90004, 3509 AB Utrecht. Het telefoonnummer is 030 – 218 04 20.