TOP brengt toneelstuk gebaseerd op ‘George & Mildred’

0

LOCHEM – Toneelvereniging TOP brengt op 7 en 8 oktober het stuk ‘Je weet wat je hebt’ op de planken van de Lochemse Schouwburg. Het toneelstuk is gebaseerd op de bekende comedyserie ‘George & Mildred’.

Huwelijksreis
Het verhaal gaat Martha en Herman die 25 jaar getrouwd zijn. Zij wil de huwelijksreis aan de Italiaanse Rivièra overdoen maar Herman hoeft niet zo nodig, al was het maar vanwege zijn enorme vliegangst. Hij blijft liever thuis om zijn duivenhok af te timmeren. Gevolg is dat Martha tóch gaat, met een vriend. De achterblijvende mannen zetten de bloemetjes eens flink buiten.

Het stuk geschreven door Johnnie Mortimer en Brian Cooke en de regie is in handen van Elly Janssen.

Acteurs
Herman wordt gespeeld door Wally van Houten en Hedy Schaap neemt de rol van Martha op zich. De andere acteurs die in actie komen zijn Fred Duistermaat, Gerrie Ribbink, Britt Scheltens en Danique Hallbach.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te reserveren via schouwburglochem.nl en kosten 12,50 euro voor volwassenen en 6,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Aan de kassa op de avond zelf kosten ze respectievelijk 15,00 en 7,50 euro. De voorstellingen beginnen om 20 uur.