The Smart Phone opent winkel in Molenstraat Lochem

2
Eigenaar Farshid Hamkar van The Smart Phone in het filiaal in Lochem. (archieffoto LochemsNieuws)

LOCHEM – The Smart Phone heeft maandag (18-7) een winkel geopend in de Molenstraat in Lochem. Het gaat om het pand waar nog maar dik een week geleden Gaalman Mode definitief de deuren sloot. Voor The Smart Phone is het na Zutphen, Winterswijk en Lichtenvoorde het vierde filiaal.

The Smart Phone aan de Molenstraat in Lochem (foto: LochemsNieuws)
The Smart Phone aan de Molenstraat in Lochem (foto: LochemsNieuws)

Ambitie
Eigenaar Farshid Hamkar heeft de ambitie om ongeveer elk half jaar een nieuw filiaal te openen. Bij The Smart Phone ligt het accent op snelle reparatie van smartphones en tablets. Een gebarsten scherm vervangen kan binnen 30 minuten. Complexere reparaties of waarvoor onderdelen moeten worden besteld staat maximaal 3 werkdagen.

24-uurs-service
Hamkar: ,,We willen 24 uur per dag bereikbaar zijn voor onze klanten. We zijn dus ook na sluitingstijd bereikbaar en werken er ook ‘s avonds altijd drie monteurs op een centrale plek om reparaties die niet in onze winkels gedaan kunnen worden gereed te maken. Op die reparaties geven overigens altijd 2 jaar garantie.” Op de website van The Smart Phone kunnen klanten hun eigen reparatie inplannen op datum en tijd.

Klanten
In het filiaal aan de Molenstraat 38 in Lochem worden verder smartphones en alle denkbare accessoires verkocht. Bijzonder is een grote collectie telefoonhoesjes die onder de eigen merknaam worden verkocht. The Smart Phone heeft scholen, gemeenten en bedrijven die smartphones aan hun personeel beschikbaar stellen als klant, zodat defecte apparaten snel weer gebruikt kunnen worden.

Maatschappelijk
Farshid Hamkar wil ook maatschappelijk een rol spelen. Zijn bedrijf met 15 personeelsleden is erkend leerbedrijf voor studenten tot MBO-niveau 4 (detailhandel of ICT). Verder zijn er contacten met Het Plein – het (re)ïntegratiebedrijf van onder meer de gemeenten Lochem en Zutphen – waardoor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans kunnen krijgen.

Abonnementen
In Lochem werkt in eerste instantie een team van 3 mensen. Omdat er vraag naar is hoopt The Smart Phone binnenkort ook abonnementen te gaan verkopen. Hamkar schat dat dit over ongeveer 2 maanden een feit kan zijn.

info:
The Smart Phone
Molenstraat 38, Lochem
Facebookpagina

2 REACTIES

  1. Geweldige team met uitstekende service! Zeer professionele en vriendelijke medewerkers. Ik heet jullie van harte welkom in Lochem!

Comments are closed.