Tetske: Fikst ‘t naar pand Hangar Café

0
Dit wordt het nieuwe kantoor van Tetske: Fikst 't (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Tetske: Fikst ‘t, het communicatie- en organisatiebureau van Tetske Rouweler neemt het pand van Hangar Café aan de Nieuwstad in gebruik als kantoor. Het bedrijf bestaat inmiddels 5 jaar.

Vanaf 1 september krijgt Tetske versterking van Lotte Uenk. Op die datum wordt het nieuwe kantoor officieel in gebruik genomen. Dat pand aan de Nieuwstad 4a is sinds 1999 in bezit van de ouders van Tetske Rouweler.

,,Helene, mijn moeder, ook wel bekend van Wijn van Helene, heeft hier jarenlang haar bedrijf Schaap Textiel gerund. Naast mijn studie heb ik daar vele uren gewerkt en automatisch van dichtbij geleerd ‘hoe te ondernemen’”, schrijft Tetske in een persbericht.

Horeca
Uiteindelijk is Schaap Textiel in 2009 verkocht aan E-design en Styling. Vanaf dat moment startte er een groot horeca-avontuur door diverse partijen. Van ELKY Bar & Bite, Grand Café 4a, Rob’s Gastrobar en uiteindelijk Hangar Café Lochem. Al deze horecabedrijven zijn om verschillende redenen gestopt. Hangar Café verdween onlangs stilletjes van het toneel na een bestaan van slechts een half jaar.

Kleine verbouwing
,,Ik hoop dat deze locatie, net als voor mijn moeder, succesvol zal zijn”, aldus Tetske. Aan het interieur wordt niet veel veranderd. Er zal nog wel een kleine interne verbouwing plaatsvinden om een tweede kantoor en/of vergaderruimte te creëren en te verhuren. Details hierover volgen laten.

Zelf noemt Tetske Rouweler haar bedrijf: ‘Hét communicatie-, meedenk-, ‘zo-gaan-we-het-doen!’, organisatie-, support-, marketing-, én adviesbureau voor iedere ondernemer die wel een beetje hulp kan gebruiken.’