Leven & WonenDesk Lochem biedt kijkje achter de schermen

0
Het pand van de Leven & WonenDesk aan de Nieuwstad in Lochem (foto: PR)

LOCHEM – Onde de paraplu van Leven & WonenDek zijn de diensten van HypotheekDesk, MakelaardijDesk, VerzekeringsDesk en Regiobank sinds 2017 gehuisvest aan Nieuwstad 7 in Lochem. De afgelopen jaren zijn hier reisbureau TravelXL en boekhoud- en accountantsdiensten voor MKB en particulieren aan toegevoegd. Veel bezoekers spreken hun verbazing uit over het ruime pand met de vele diensten en medewerkers.

Dit leidde tot het idee om een kijkje achter de schermen te bieden. Op 1 april tussen 10.00 en 14.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen.

Tijdens deze open dag wordt inkijk gegeven in de activiteiten van het bedrijf. Dat biedt bovendien een inkijkje in het pand met een rijke historie. De nodige oude foto’s getuigen hiervan. Van elke afdeling is een medewerker aanwezig voor vragen en advies. Dit biedt ook de kans om praktische vragen te stellen over de wereld van wonen en hypotheken, reizen en verzekeringen, Voor wie vragen heeft over de belastingaangifte staan experts klaar deze van antwoorden te voorzien.

Informatief

De Leven & WonenDesk staat een gezellige en informatieve open dag voor ogen, waar het ook mogelijk is om te netwerken onder het genot van koffie met wat lekkers. Op 1 april van 10.00 tot 14.00 uur is iedereen welkom.

Leven & WonenDesk
Nieuwstad 7
7241 DL Lochem
tel. 0573-255401
E-mail: info@levenenwonendesk.nl