Tante Pos ‘heel even’ naar voormalige pand Intertoys

0
De winkel van Tante Pos (links) en op de achtergrond het tijdelijke onderkomen in het oude pand van Intertoys (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Tante Pos verkast tijdelijk naar het voormalige pand van Intertoys aan de Molenstraat. In een paar weken tijd wordt de eigen winkel opgeknapt, terwijl in het tijdelijke onderkomen wordt gestunt met de prijzen. En… het wordt een bliksem operatie.

Woensdag (8/1) is Tante Pos nog gewoon geopend op de vertrouwde plek aan de Molenstraat 1. ‘s Avonds volgt een soort van ‘flitsverhuizing’ waarbij vooral de kleding uit de winkel naar het schuin tegenover gelegen ‘noodpand’ wordt gebracht. Het tijdelijke adres is Molenstraat 16. Donderdagochtend gaan de deuren daar alweer open voor het publiek.

Prijzen verlaagd

Jitka Vrijman zegt: “Met name van de kleding gaan we de prijzen flink verlagen zodat we na de verbouwing zo weinig mogelijk weer terug hoeven te brengen.” Tijdens de werkzaamheden is Tante’s Taart even gesloten.

Het voormalige pand van Intertoys is erg groot en zal niet helemaal worden gebruikt. Begin februari volgt een omgekeerde beweging en een frisse herstart op de vertrouwde plek.