Start verkoop 6 semi-bungalows Berkeloevers Lochem

0
Voorbeeld van een semi-bungalow Berkeloevers (bron: Beltman Makelaars / Berkeloevers VOF)

LOCHEM – Projectontwikkelaar Berkeloevers VOF start donderdag (8 april) met de verkoop van 6 semi-bungalows op de locatie die bij Lochemers vooral bekend staat als het Reudinkterrein. De woningen komen aan de Laan van Reudink, een verwijzing naar het biologische veevoerbedrijf dat historie schreef op deze plek.

Ilse Klein Brinke van I_KB Architecten heeft de woningen ontworpen. In eerste instantie heeft zij zich geconcentreerd op een oudere doelgroep, dit resulteerde in een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Maar vanwege de slaapkamers en badkamer op de verdieping kan een gezin hier ook prima uit de voeten.

Ligging

Als ‘verkoopargumenten’ worden verder de ligging dichtbij het centrum van Lochem en op loopafstand van het station genoemd. De projectontwikkelaar denkt dat kopers erover ongeveer een jaar kunnen wonen. Dit is nog wel afhankelijk van eventueel bezwaar op de verleende omgevingsvergunning.

Procedure

De planprocedure voor Berkeloevers heeft veel tijd gekost. Er is vooraf met omwonenden gesproken. Zij maakten zich vooral zorgen over de verwijderde bomen en de molenromp. Met het vastleggen van een herplantverplichting en het laten staan van het meest cultuurhistorische deel van de toren denkt de ontwikkelaar aan deze bezwaren tegemoet te zijn gekomen.

De prijzen variëren en beginnen bij € 450.000,= vrij op naam. De verkoopbrochure kan vanaf 8 april 12.00 uur worden opgehaald bij Beltman Makelaars aan de Smeestraat 5 in Lochem.

Meer op:
www.beltman.nl

De in kleur weergegeven woningen gaan in de verkoop (bron: Beltman Makelaars / Berkeloevers VOF)