Spc Lochem wint en Witkampers delft het onderspit

0
(bron: www.sportclublochem.nl)

LOCHEM/LAREN – Spc Lochem heeft afgelopen weekend met 0-4 gewonnen van Warnsveldse Boys. Witkampers had een slecht weekend en ging met 4-2 ten onder tegen Eerbeekse Boys.

Op deze site heeft korte tijd het bericht gestaan dat Spc Lochem zou hebben verloren. Dat was en fout. Excuses voor het ongemak.

Winterstop
De Lochemse doelpunten kwamen van Mark van Donkelaar en Jasper Jurg. Ze scoorden allebei twee keer. Lochem gaat de winterpauze op plaats 7. De Lochemers boerden goed met hun overwinning omdat veel concurrenten in de middenmoot gelijk speelden. Spc Lochem mag na de winterstop, op 29 januari, beginnen tegen de tegenstander van Witkampers van afgelopen weekend; Eerbeekse Boys.

Ranglijst
Witkampers handhaaft zich mer 21 punten uit 13 wedstrijden op de vierde plaats, maar moet oppassen niet de aansluiting met de top-3 te verliezen. Bovendien komen Warnsveldse Boys én Eerbeekse Boys dichterbij. Witkampers heeft nog een marge van 2 punten op beide teams.

Hoop
Witkampers kan nog wel hoop putten uit het feit dat de eerder afgelaste wedstrijd tegen Wijhe ’92 nog moet worden ingehaald. En de Larenaren moeten na de winterstop tegen hekkensluiter Vaassen. Daar liggen dus kansen op nog eens 3 punten.